Neil Jacobsohn 1850X704

Dato: 18. september 2018

Skrevet av: HR Norge red.

Neil Jacobsohn: Hvordan blomstre i en «perfekt storm»?

– Endringene som foregår i dag skjer i en skala og en fart verden aldri har sett før, starter han. – Det påvirker alt, individer, virksomheter – hele menneskeheten. Det er en «perfekt storm».

En perfekt storm beskriver et værfenomen hvor en rekke faktorer spiller sammen for å skape spesielt dramatiske konsekvenser. Det brukes gjerne i overført betydning når andre sammenfallende faktorer, som i dette tilfellet teknologi, demografi, globalisering, kombinert med store fremskritt i en rekke vitenskapelige disipliner som genetikk, biologi og medisin. Til sammen skaper det enorme muligheter, men også et kaos uten sidestykke.

Neil Jacobshon kunne du høre på HR Forum 2017 med foredraget «Thriving inside the perfect storm». Verden surfer på en tsunami av sosiale, teknologiske og virksomhetsrelaterte sjokkbølger, Aldri har vi opplevd slike menger av endringer i våre liv og jobber.

Her får du høre hele foredraget fra HR Forum 2017:

Neil Jacobsohn var en av de store stjernene vi hadde på HR Forum 2017. 

På årets HR Forum følger vi opp med flere foredragsholdere i toppklasse. 

Rita McGrath, professor ved Columbia Business School, strategi- og innovasjonsekspert. Blant topp ti på Thinkers50 liste over de fremste ledelsesekspertene i verden. 

Herminia Ibarra er professor i Organizational Behavior ved London Business School. Før hun startet der, tok hun sin PhD på Yale University og arbeidet ved INSEAD og Harvard Business School. Ibarra er ledende innen lederskap og karriereutvikling. Thinkers50 ranker henne blant de mest innflytelsesrike ledelsestenkere i verden.

HR Forum 2018


Les mer om HR Forum 2018 og se program og påmelding her.
Tidlig rabatt tom 30. september.

Tilsvarende videoer som denne får du tilgang til som medlem i HR Norge.
Er du ikke medlem –her finner du mer informasjon om medlemsfordeler og medlemskap.

Relaterte saker

Alex Edmans Video Thumb

Organisasjonskultur

Sosiale formål motivert av frykt for omdømmetap

​Mange virksomheter har lenge overfokusert på profittøkning som selve formålet til virksomheten. Dersom de har jobbet med samfunnsansvar eller medarbeidertilfredshet har det gjerne vært motivert av frykt for omdømmetap.

Imran Rashid Toppbanner

Legen som vil redde oss fra digital forurensning

— Hvem er de normale i dag? Er det de som sitter og stirrer inn i telefonen sin eller de som ikke gjør det? Vi er i en kognitiv krise. Vi trenger en omfattende digital detox, sier dr. Imran Rashid.

Herminia Ibarra Nyhetsbrev Video

Hvordan skal du tilpasse deg fremtiden når du ikke vet hvilken retning den vil ta?

Vi lader opp til HR Forum 2019 med noen høydepunkter fra i fjor. Først ute er Herminia Ibarra med foredraget "Act Like a Leader, Think Like a Leader".

Hold deg oppdatert på det siste innen HR. 
Meld deg på nyhetsbrevet vårt i dag!