Sbdl 2 2019

Dato: 26. april 2019

Skrevet av: HR Norge red.

Ny medlemsfordel: Rabatt på advokattjenester fra SBDL

Alle virksomheter trenger juridisk rådgivning fra tid til annen. I lang tid har HR Norge sine medlemmer kunnet få rådgivning via telefon fra en av SBDL sine dyktige advokater. Men av og til er ikke en halvtime nok. Nå får HR Norge sine virksomhetsmedlemmer mellom 10 og 15% rabatt dersom de trenger ytterligere hjelp i arbeidsrettslige spørsmål.

Advokatfirmaet SBDL er spesialister innen arbeidsrett. De er dyktige og har flere topplasseringer innenfor både nasjonale og internasjonale rangeringer. Mange av HR Norge sine medlemmer kjenner dem godt – ikke bare fra rådgivning, men også fra undervisning på kurs, HR akademiet, medlemsmøter og som foredragsholdere på konferanser. Evalueringene de oppnår er gjennomgående meget høye.

- SBDL er i toppsjiktet, sier daglig leder i HR Norge Even Bolstad. Blant de tingene jeg har lært meg å verdsette gjennom mange års samarbeid, er at SBDL har vist seg flinke til å rekruttere og utvikle advokater som tilfører et solid lag med personalpolitisk klokskap og juridisk forståelse innen arbeidsrett. Dette gjør at de ikke bare blir gode fageksperter, men i tillegg har det som skal til for å bli gode rådgivere i prosesser som de fleste av oss finner krevende, sier Bolstad. 

- Vi i SBDL har hatt stor glede av samarbeidet med HR Norge i mange år, og har gjennom kurs, konferanser og HR-telefonen fått unik kunnskap om medlemsbedriftenes behov, sier partner og advokat Kari Bergeius Andersen i SBDL.

Som virksomhetsmedlem får du tilgang til rådgivningstjenesten og kan videre engasjere SBDL til medlemspris. Send en e-post til arbeidsrett@hrnorge.no med en kort beskrivelse av hva utfordringen dreier seg om. HR Norge kobler deg videre til SBDL og en jurist med særlige forutsetninger for å svare på nettopp din virksomhet sine utfordringer. Alternativt kan du ta en telefon til HR Norge på telefon 22 11 11 22 og vi formidler kontakt.

En del av teamet i SBDL som står klar til å hjelpe HR Norge sine medlemmer

For noen uker siden lanserte HR Norge også rådgivningstjenester innenfor Pensjon i samarbeid med Gabler. Virksomhetsmedlemmer får tilgang til denne medlemsfordelen ved å sende mail til pensjon@hrnorge.no

I tillegg er selvsagt HR Norge sine egne medarbeidere tilgjengelige for å hjelpe virksomhetsmedlemmer innenfor et bredt felt av HR faglige spørsmål. Kontakt oss på hrnorge@hrnorge.no

Er du ikke medlem? Som virksomhetsmedlem kan alle i virksomheten benytte seg av medlemstilbudet i HR Norge. Vil du delta på våre arrangementer og benytte deg av alle fordelene, kan du lese mer på hrnorge.no/medlem

Les mer:
Her finner du relevante artikler, videoer og arrangementer vi har i samarbeid med SBDL.
Her finner du juridiske standardmaler i arbeidsgiverforholdet
Her finner du juridiske veiledninger og retningslinjer for arbeidsgiverforholdet 
Her finner du relevante temaark for arbeidsgiverforholdet

Relaterte saker

Prestasjonsledelse

Bli med i Norges største HR-nettverk

Det er stadig flere som finner det nyttig å være medlem av HR Norge. Hos oss får du råd og hjelp når du trenger det, kan øke kompetansen din og vi hjelper deg med å sette de riktige temaene på dagsordenen. Her er noen tips til hvordan du kan utvikle HR i din virksomhet ved å bruke medlemskapet ditt.

Kari Thomas Video

Arbeidsrett

Nyheter i arbeidsretten - hva bør vi vite nå?

Gikk du glipp av Arbeidsrettskonferansen 2019 og foredraget om nyheter i arbeidsretten? Her får du en gjennomgang av ny lovgivning og rettspraksis, men fokus på hvordan endringene påvirker arbeidsgivers rettigheter og plikter.

Kariog Kristian

Arbeidsrett

Nyheter i arbeidsretten - hva bør du vite nå

I vår hverdag som arbeidsrettsadvokater var 2019 preget av omorganiseringer med fokus på ny kompetanse, de nye lovreglene som begrenset adgang til bruk av tilkallingsvikarer, mange spørsmål om arbeidstid, reisetid og gjennomsnittsberegning av arbeidstid og som alltid arbeidskonflikter og sykefravær. Vi ser et fokus på vernebestemmelser og HMS og flere saker til Arbeidstilsynet.

Hold deg oppdatert på det siste innen HR. 
Meld deg på nyhetsbrevet vårt i dag!