Hr Konferansen For Offentlig Sektor 2019  Landingssiden

Mangler vi endringskapasitet i offentlig sektor

Offentlig sektor møter krav om økt produktivitet og står ovenfor et betydelig teknologisk skift. Hvordan kan virksomheter i offentlig sektor bygge opp endringskapasitet i det offentlige Norge for å takle disse kravene?

Ett av temaene på HR-konferansen for offentlig sektor 2018 var: Mangler vi endringskapasitet i offentlig sektor?Hvorfor og hvordan bygge opp endringskapasitet i det offentlig Norge:

  • Offentlig sektor møter krav om økt produktivitet. 
  • Hvordan utnytte det teknologiske skiftet? 
  • Hva kreves av fremtidens ledere i offentlige virksomheter?

Her kan du høre Christine Meyer sitt foredrag om endringskapasitet fra HR-konferansen for offentlig sektor 2018. 

Tematikken for HR-konferansen for offentlig sektor 2019 vil blant annet være: Fremtidens offentlige virksomheter skal yte mer med mindre. Hvordan bygger HR effektive organisasjoner? Hvilke kompetanser trenger vi i fremtidens offentlige sektor? Hvordan kommer vi oss dit på en bærekraftig og rask måte? 

HR-konferansen for offentlig sektor

Nå ønsker vi velkommen til HR-konferansen for offentlig sektor 2019! Påmeldingen er åpnet.

Relaterte saker

Hrk Off 2018 Nyhetsbrev

Her får du to foredrag fra HR-konferansen for offentlig sektor

Kunne du ikke delta på konferansen eller fikk du ikke med deg alle foredragene? Her kan du som er medlem i HR Norge høre Ståle Einarsen sitt innlegg om styringsrett og omsorg og Christine Meyer om endringskapasitet i offentlig sektor.

Hrk Off 2017

Nye trender til HR-konferansen for offentlig sektor 2018

HR Norge tar som vanlig tempen på hvilke trender som bør belyses og diskuteres på konferansene. I år er trenden hvordan nytenkning og brukerorientering i den nye digitale revolusjonen er nødvendig når tjenester skal holdes relevante.

Bente Sollid Storehaug

Digitaldronning Bente Storehaug: — Mennesker blir aldri overflødige

Digitaldronning Bente Sollid Storehaug kommer lett andpusten til intervjuet med HR Norge. Under armen har hun en rull døde trær i form av håndskrevne flipovere fra en workshop dagen før. Hun ser litt beskjemmet ut over å bli tatt på fersken med dette anakronistiske mediet. – Papir er bra, til sitt bruk, unnskylder hun seg.

Hold deg oppdatert på det siste innen HR. 
Meld deg på nyhetsbrevet vårt i dag!