Samhold

Dato: 30. januar 2019

Skrevet av: Even Bolstad

Medlem i HR Norge gir medlemsfordeler i Europa

Dersom du er virksomhetsmedlem i HR Norge kan du få hjelp til HR-spørsmål i andre land. I tillegg kan du delta på konferanser. I år tilbys det nordisk konferanse i Reykjavik, Island og europeisk konferanse i Bled, Slovenia.

HR Norge er del av internasjonale nettverk som deler praksis, kunnskap og medlemstilbud. Gjennom European Association for People Management EAPM er vi koblet mot HR organisasjoner i nesten alle andre europeiske land. EAPM er igjen koblet globalt gjennom World Federation for People Management WFPMA. Innenfor den europeiske paraplyen har vi særlig tett samarbeid med de nordiske foreningene, som blant annet resulterte i den første nordiske HR undersøkelsen for et år siden.

Som medlem i HR Norge får du medlemservice på tvers av landegrenser

Dersom du er virksomhetsmedlem, har spørsmål om HR-relevante forhold i andre europeiske land og ikke selv har HR-ressurser i landet, kan du sende en mail eller ringe HR Norge. Vi vil så kunne koble deg til vår «søster» i angjeldende land – fra Tyrkia i sydøst til Island i nordvest – for hjelp. Merk at den faglige kapasiteten og tilbudet vil variere fra land til land. De færreste har mulighet for å bistå på nivå med det du er vant til fra HR Norge. Men alle gjør sitt beste og følger deg opp på en best mulig måte med utgangspunkt i egne forutsetninger og som de ville gjort med egne medlemmer.

Som medlem i HR Norge vil du i tillegg fra tid til annen kunne lese artikler som er publisert i magasiner som utgis av våre europeiske søsterorganisasjoner. EAPM gir også ut et magasin som ligger nedlastbart på HR Norge sine nettsider. Tilsvarende bidrar vi internasjonalt med det vi utvikler, blant annet har HR Norge sin GDPR-veileder blitt tatt i bruk av virksomheter i mange europeiske land. For mer informasjon, kontakt oss på hrnorge@hrnorge.no

Relaterte saker

Employer Braning

Bli med i Norges største HR-nettverk

Det er stadig flere som finner det nyttig å være medlem av HR Norge. Hos oss får du råd og hjelp når du trenger det, kan øke kompetansen din og vi hjelper deg med å sette de riktige temaene på dagsordenen. Her er noen tips til hvordan du kan utvikle HR i din virksomhet ved å bruke medlemskapet ditt.

Pensjon Gabler Web Thumb

Ny medlemsfordel: Pensjonsrådgivning til HR Norge sine medlemmer

Nå kan virksomheter som er medlem i HR Norge få hjelp med virksomhetens pensjonsordninger. Den nye medlemsfordelen leveres i samarbeid med Gabler og består av to nivåer: I bunn ligger det gratis telefonrådgivning. Om man har behov for videre støtte, kan man kjøpe videre rådgivningstjenester med medlemsrabatt.

Sbdl 2 2019

Ny medlemsfordel: Rabatt på advokattjenester fra SBDL

Alle virksomheter trenger juridisk rådgivning fra tid til annen. I lang tid har HR Norge sine medlemmer kunnet få rådgivning via telefon fra en av SBDL sine dyktige advokater. Men av og til er ikke en halvtime nok. Nå får HR Norge sine virksomhetsmedlemmer mellom 10 og 15% rabatt dersom de trenger ytterligere hjelp i arbeidsrettslige spørsmål.

Hold deg oppdatert på det siste innen HR. 
Meld deg på nyhetsbrevet vårt i dag!